Start opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid (HTV)

Wanneer is de introductie(week) en wat houdt deze introductie in?

Studenten die starten in het eerste leerjaar van de opleiding Handhaver Toezicht & Veiligheid (HTV), worden verwacht op maandag 30 augustus 2021 op locatie Valutaboulevard 20, te Amersfoort.  Op de planning staat het passen van je uniform. Op woensdag 1 september 2021 t/m vrijdag 3 september worden jullie verwacht op locatie Sportpark de Bokkeduinen, te Amersfoort. Deze week staat centraal in het kennismaken met elkaar en het doen van activiteiten waarbij we elkaar beter leren kennen. De planning en tijden krijg je via de e-mail en/of per post gestuurd. Houd dat vooral in de gaten. Wij hebben er zin in, jij ook? Tot dan!

Brief kennismakingsdag >snelkoppeling toevoegen<

Studenten van het tweede leerjaar

Studenten die overgaan naar het tweede leerjaar starten op maandag 30 augustus 2021 met hun stage of maandag 06 september 2021 op de locatie Valutaboulevard 20. Het stagerooster ontvang je via de e-mail. Het lesrooster staat vermeld in EduArte!

Meer informatie vind je in de brief die je op jouw thuisadres hebt ontvangen. Als je vragen hebt, dan kun je contact opnemen met mevr. L. Buitenhuis (bsl@mboamersfoort.nl).

Hieronder vind je het thuisfront-formulier. In het formulier vermeld je de contactgegevens van je ouders/verzorgers. 

Thuisfrontformulier 2020-2021