Informatie nieuwe studenten

Beveiliging/HTV

Er is geen separate instroom meer voor HTV-P. Studenten stromen in het eerste jaar in en tijdens het eerste jaar vindt selectie plaats voor Keuzedeel P politie. Hier zijn 15 plaatsen voor beschikbaar.

Aanmelden

Tot wanneer kan ik me aanmelden voor de opleiding die start in schooljaar 2017-2018?
Beveiliging tot 1 oktober aanmelden. Voor HTV zijn mogelijk nog plaatsen. Verplicht aanmelden via website, sporttest op donderdag 25 augustus en intakegesprek vrijdag 26 augustus laatste mogelijkheid selectie.

Laptop
Je moet een laptop aanschaffen voor de opleiding. Minimaal Windows 7. Office is beschikbaar in de Cloud of eventueel aan te schaffen via Slim.nl (informatie in het introductieprogramma).

Welke extra leermiddelen – naast boeken en een laptop – moet ik bestellen?
Er moet een uniform gepast worden, dit gebeurt dat na de vakantie.

Start opleidingen

Wanneer is de introductie(week) en wat houdt deze introductie in?
De eerstejaars studenten beveiliging worden op maandag 28 augustus om 8.30 uur verwacht in de aula op de locatie Sportpark Bokkeduinen.

Eerstejaars studenten van de opleiding Beveiliging start maandag 28 augustus 2017 om 9:00 uur in de aula op de locatie Sportpark Bokkeduinen. Studenten Handhaver Toezicht & Veiligheid (HTV) worden woensdag 30 augustus om 12.00 uur verwacht op station Ommen met de nodige bagage en een lunchpakket! Meer informatie vind je in de brief die je op jouw thuisadres hebt ontvangen. Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met L. Buitenhuis.

Wanneer beginnen mijn eerste lessen?

Lessen starten volgens rooster op 4 september 2017 op locatie Sportpark Bokkeduinen.